...

Är besviken...

My life

This is my life spirit<3
Är det bara jag som tycker att ord får mer betydelse och styrka när man skriver på engelska?
I alla fall på bilden ser ni min vackra flickvän. Hon betyder otroligt mycket för mig, och gör mig alltid glad. Så fort jag ser henne blir jag glad och varm i kroppen. Innan visste jag inte att man kunde få så här starka känslor för någon, men där hade jag verkligen fel ! Jag kan inte beskriva min kärlek för henne. Men jag ska använda det starkaste ordet jag kan, och det är Jag Älskar Dig

This is my life spirit<3
Är det bara jag som tycker att sakner blir mycket

Kristen tro i vardagen

Hur ska vi få människor att möta den heliga anden?
Finns det något svar på det?
Jag vet inte, men jag är redo att få reda på det !
Men jag är säker på att vi inte får människor i norrköping att bli kristna genom att bara sitta i kyrkan om helgerna, för om man vill få ut budskapet till människorna måste man ta kyrkan till dem.
Vi kan inte sitta och vänta på att människor ska komma till oss. Det går inte...
Om vi vill få människor att tro på det som vi tror på måste vi gå ut från kyrkan och ut till de, och berätta om vårat budskap och vad vi tror på, de är det enda som jag tror funkar.
Så jag vill uppmana er att ta tillfället i akt, ge er ut på stan, i ett kompis gäng eller liknande och prata ! Prata, prata,prata och återigen prata. Ge aldrig upp, och om man gör det, res er upp igen! Det är aldrig försent att resa sig !


Bless

Love

Im so freaking in love !

RSS 2.0